NL

Roverway is een internationale kamp georganiseerd voor Europese Scouts en Gidsen. Een evenement met meer dan 3000 rovers uit 20 verschillende landen!

Het kamp is verdeeld in twee delen:
- Paden: Na de openingsceremonie in Den Haag, vertrek je met je patrouille samen in een internationaal team, naar de activiteiten van uw keuze, verspreid over het hele land.
- Het kamp: Iedereen komt nog enkele dagen samen op het kamp terrein, om verder andere culturen te ontmoeten, om samen plezier te maken, en tenslotte te eindigen met een grote sluitingsceremonie.

Opposites Attract

Het internationaal scouts en gidsen centrum van Zeewolde wordt de grote kampplaats voor Roverway. Het thema is er ontmoeting en zelfontwikkeling. Je zal er je grenzen verkennen en leren welke rol je kan spelen in de maatschappij door het delen van ervaringen, kennis en ideeën. 
Kom het onbekende ontdekken, treed uit je comfort zone en maak kennis met de mensen van andere culturen en scouts federaties.
Het is de gemakkelijke oplossing om enkel te gaan voor wat we kennen. Maar een echte scout is geprikkeld door het onbekende. De nieuwsgierigheid drijft ons om te leren. Een cultuurbad is gegarandeerd!

En in Nederland, zal iedere deelnemer de kans krijgen om een dag te gaan varen tijdens zijn verblijf.